INOMAR isi consolideaza sectiunea de Cercetare - Dezvoltare – Inovare

Probabil ca cel mai sustinut aport in cluster l-au adus specialistii in nostri maritime cyber security si managementul securitatii informatiei. Facilitarea bunelor relatii intre mediul academic si sectorul privat este una dintre functiile principale ale unui cluster. Mai ales in conditiile in care asistam la o accentuare a eforturilor de transfer tehnologic si de resurse umane la nivelul celor trei universitati membre Inomar. Universitatea Maritima din Constanta, Universitarea Ovidius Constanta si Universitatea Dunarii de Jos Galati. 

Astazi clusterul si-a confirmat inca odata rolul de platforma principala de interactiune si comunicare intre sectoarele reprezentate in organizatie: public, privat, academia si societatea civila. La invitatia noastra din 7 septembrie, una dintre cele mai importante companii de ITC din Constanta s-a alaturat membrilor furnizori de tehnologie si implicit eforturilor noastre de a consolida expertiza in domeniul infrastructurilor digitale, atat de necesare in industriile cheie ale Dobrogei.

Este vorba despre GMB Computers, companie fondata in anul 1991 de catre Mircea Boldea, unul dintre cei mai consistenti oameni de afaceri ai Constantei.  Dealtfel, asa cum sta scris si in sectiunea About Us a websitului GMB,  Experienta, Curajul, Respectul fata de munca si dorinta de a promova Noua Tehnologie au fost ingredientele care, impreuna cu perseverenta si profesionalismul, au dus la existenta astazi a unei companii puternice, sanatoase, profesioniste si de incredere.

Echipa lui Mircea Boldea continua sa contribuie semnificativ la dezvoltarea mediului de afaceri din zona Dobrogea prin proiecte de: infrastructura a retelelor locale, internet, comunicatii, training si service IT.

Le uram bun venit si la multe proiecte frumoase impreuna!

Laura Stroe

Visionary Creative Manager @ Inomar Cluster